Hahn Árpád golfoktató
Hahn Árpád golfoktató

Friss topikok

Utolsó kommentek

Címkék

Oktató DVD a puttolásról

2009.04.03. 01:30 HCsaba63

Putting DVD

Öcsém, Hahn Árpád golfoktató elkészítette első oktató DVD-jét, és - mivel a kivitelezés egyes technikai ügyeiben közreműködtem - kaptam tőle egyet ajándékba.

Nagyon tetszik! Tartalmazza, hogy miért fontos ez az ütésfajta. Teljesen igaz például, hogy a golf játék során ütéseink fele gurítás. És az is nagyon megfontolandó, hogy egy jó drive és egy jó közelítő utés után nagyon bosszantó tud lenni, ha a greenen aztán 3-at kell gurítanunk, mire a lyukba találunk.

Bemutatja, hogyan kell a puttert megfogni, hogyan kell beállni, és hogyan kell lendíteni. Nagyon sok hasznos gyakorlat van rajta, és az alapvető hibákra is felhívja a figyelmet, amelyek a sok plusz ütést okozzák játék közben.

Ha téged is érdekel, nézd meg a részleteket!

Szólj hozzá!

Címkék: hibák edzés golf gyakorlás hobby putter oktató dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://golftanulo.blog.hu/api/trackback/id/tr601043099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása