Hahn Árpád golfoktató

Friss topikok

Utolsó kommentek

Címkék

Jól sikerült a Hahn Golf Academia & Club Megnyitója

2009.07.25. 23:50 HCsaba63

Jól sikerült a Hahn Golf Academia & Club megnyitója 2009. július 16-án Gödön a Pólus Palace Thermal Hotelben. A mintegy 150 érdeklődő először Hahn Árpád és Hahn Roland profi golf versenyzők match play versenyének szurkolhatott, ahol a végeredményre tippelni is lehetett. A golf nagyon összetett játék, így nem meglepő, hogy telitalálatos tipp végül is nem volt. Az összecsapást egyébként Roland nyerte 1 ütéssel.

Hahn match play

A pálya bejárása után a szállodában került sor a hivatalos megnyitóra. Hahn Árpád köszöntötte a megjelenteket, eddigi tanítványait, más golfklubok vezetőit, a golf iránt érdeklődő szélesebb közönséget, a sajtó képviselőit, üzleti partnereit és minden megjelent barátját. Megköszönte emellett fő támogatóinak - a Pólus Palace Golf Clubnak, a Lexus Pestnek és az Europrofil Kft-nek - hogy régebb óta támogatják golfoktatói tevékenységét. Elmondta, hogy az akadmémiát azok számára hozta létre, akik fejleszteni szeretnék golf játékukat, csökkenteni akarják hendikepjüket. A klubba várja mindazok jelentkezését, akik egy golfos közösségbe akarnak tartozni, szeretnének változatos klubrendezvényeken részt venni.

Ezután Hahn Csaba bemutatta az akadémia és a klub internetes felületeit, amelyeken keresztül a tagok hozzáférhetnek a tananyagokhoz, valamint tájékozódhatnak a klubrendezvényekről és tarthatják a többi klubtaggal a sportbaráti vagy üzleti kapcsolatot.

A rendezvény további részében értékes tombola nyeremények kerültek kisorsolásra a résztvevők között, valamint Dr. Bársony Farkas és zenekara játszott talpalávalót a táncolni vágyó közönségnek.

Szólj hozzá!

Címkék: sport club golf akadémia hobby hahn hahn árpád hahn csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://golftanulo.blog.hu/api/trackback/id/tr61268529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása